Zoeken op Kledingstart.nl - U heeft gezocht naar Kinderstropdas

Kinderstropdas effen lichtgrijs
Kinderstropdas effen ..

Egaal licht grijze stropdas. Kinderstropdas met verstelbare band om nek.26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128..

Kinderstropdas bruin met blokjes
Kinderstropdas bruin ..

Donkerbruine stropdas met grijze strepen en gele blokjes.26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128 38cm is ongeveer..

Kinderstropdas bruin met reliefstrepen
Kinderstropdas bruin ..

Bruine kinderstropdas met over de gehele das reliefstrepen. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128 38cm is ongeveer..

Kinderstropdas lila met ruit
Kinderstropdas lila ..

Stropdas lila met ruit. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 12838cm..

Kinderstropdas roze met grijze strepen
Kinderstropdas roze ..

Stropdas roze met grijze strepen. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat..

Kinderstropdas bruin met zwarte strepen
Kinderstropdas bruin ..

Kinderstropdas met bruine, zwarte en grijze strepen.26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128 38cm is ongeveer tot..

Kinderstropdas roze met strepen
Kinderstropdas roze ..

Stropdas met diverse roze strepen. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat..

Kinderstropdas goud / bruin gestreept
Kinderstropdas goud ..

Goud / bruin gekleurde stropdas voor kinderen. De das heeft diagonale strepen. Op de das zitten rode en witte blokjes.26cm is ongeveer..

Kinderstropdas zalmroze
Kinderstropdas zalmr ..

Zalmroze stropdas voor jongens. Deze das is gemaakt van een satijnachtige stof.26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat..

Kinderstropdas bruin met strepen
Kinderstropdas bruin ..

Bruine stropdas voor jongens.De das heeft verschillende verticale strepen.De das gaat om de nek met een verstelbare band.26cm is ongeveer..

Kinderstropdas oranje met strepen
Kinderstropdas oranj ..

Licht oranje stropdas voor jongens.Op de das zitten grijze en zwarte diagonale streepjes.De band om de nek is verstelbaar met een rits.26cm..

Kinderstropdas rood met strepen
Kinderstropdas rood ..

Rode jongens stropdas.Op de das zitten diagonale streepjes.Deze streepjes zijn zwart en wit.De band om de nek is verstelbaar en van..

Kinderstropdas lila effen
Kinderstropdas lila ..

Lila kinderstropdas van een satijnachtige stof. De band om de nek is elastisch en verstelbaar.Het bandje sluit met een clipje.26cm..

Kinderstropdas roze met strepen
Kinderstropdas roze ..

Roze stropdas voor jongens.Op de das zitten diagonale streepjes.Deze streepjes zijn zwart, blauw, paars, roze en ivoor.De band om de..

Kinderstropdas donkerblauw gestreept
Kinderstropdas donke ..

Donkerblauwe stropdas voor jongens.Op de das zitten witte en zwarte streepjes.De band om de nek is verstelbaar en in dezelfde stof..

Kinderstropdas lila met gele en paarse strepen
Kinderstropdas lila ..

Lilakleurige stropdas met blokjes.Over de das lopen gele en donker lila strepen.De kinderstropdas heeft een verstelbare band om nek..

Kinderstropdas effen blauw / grijs
Kinderstropdas effen ..

Effen blauw /grijze jongens stropdas.Het bandje van de das is verstelbaar en wordt vastgezet met een clipje.26cm is ongeveer tot maat..

Kinderstropdas roze effen
Kinderstropdas roze ..

Glimmend roze kinderstropdas. De band om de nek is verstelbaar met een rits en past over een hoofd met de maximale omtrek van 45cm...

Kinderstropdas streep wit / roze
Kinderstropdas stree ..

Wit / roze gestreepte stropdas. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat..

Kinderstropdas roze gestreept
Kinderstropdas roze ..

Lichtroze stropdas met roze, witte en paarse strepen. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm..

Kinderstropdas wit effen
Kinderstropdas wit e ..

Glimmende satijn witte jongensdas. De band om de nek is verstelbaar met een rits en gaat over het hoofd. Bij de lengte van 29cm is..

Kinderstropdas grijs/groen gestreept
Kinderstropdas grijs ..

Grijs/groen gestreepte kinderstropdas.De stropdas voor jongens heeft een band van elastiek. Productsamenstelling:100% Polyester.

Kinderstropdas lichtbruin met ruit
Kinderstropdas licht ..

Lichtbruin / gouden kinderstropdas met lichtblauw en bruin streepje. Band om nek is verstelbaar. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm..

Kinderstropdas bruin met geel / witte blokjes
Kinderstropdas bruin ..

Bruine jongensdas met gele en witte blokjes. De band om de nek is verstelbaar met een rits en past over een hoofd met de maximale omtrek..

Kinderstropdas donkerbruin effen
Kinderstropdas donke ..

Glimmende donkerbruine kinderstropdas. De band om de nek is verstelbaar met een rits en gaat over het hoofd. Bij de lengte van 22cm..

Kinderstropdas bruin gestreept
Kinderstropdas bruin ..

Glimmende donkerbruine stropdas met lichtbruine en wit / blauwe strepen. De band om de nek is verstelbaar met een rits en past over..

Kinderstropdas bruin effen
Kinderstropdas bruin ..

Glimmende effen bruine stropdas. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat..

Kinderstropdas zwart met strepen
Kinderstropdas zwart ..

Glimmende zwarte stropdas met witte strepen. De band om de nek is verstelbaar met een rits en past over een hoofd met de maximale omtrek..

Kinderstropdas zwart met strepen
Kinderstropdas zwart ..

Glimmende zwarte stropdas met rode, roze en witte strepen. De band om de nek is verstelbaar met een rits en past over een hoofd met..

Kinderstropdas glimmend zilvergrijs
Kinderstropdas glimm ..

Zilverkleurige stropdas voor jongens. Deze kinderstropdas gaat met een verstelbare band om nek. De das is voorgeknoopt.26cm is ongeveer..

Kinderstropdas turquoise
Kinderstropdas turqu ..

Prachtig mooie turquoisekleurige kinderstropdas.Deze kinderstropdas gaat met een verstelbare band om nek. De das is voorgeknoopt.26cm..

Kinderstropdas zwart
Kinderstropdas zwart

Glimmende zwart effen jongensstropdas. De band om de nek is verstelbaar. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128..

Kinderstropdas lichtgrijs met paarse / grijze strepen
Kinderstropdas licht ..

Kinderstropdas lichtgrijs met paarse / grijze strepen. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm..

Kinderstropdas roze effen
Kinderstropdas roze ..

Effen roze stropdas. Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128 38cm is..

Kinderstropdas zwart effen
Kinderstropdas zwart ..

Kinderstropdas met verstelbare band om nek. 26cm is ongeveer tot maat 104 32cm is ongeveer tot maat 128 38cm is ongeveer tot maat 152..